Wat kost nou een crematie in Nederland?

Dat wordt natuurlijk bepaald door uw eigen wensen. Wilt u een luxe uitvaart of toch liever wat eenvoudiger. Het aantal gasten is ook van invloed op de kosten. Verwacht u weinig gasten op uw crematie, dan zullen de totale kosten iets minder dan 5.000 euro bedragen. Het is echter maar net de vraag of er daadwerkelijk zo weinig gasten op uw crematie komen. Als u veel kennissen, vrienden en familie heeft is de kans groot dat er al snel 100 tot 200 mensen naar uw crematie zullen komen. In dat geval kunnen de kosten behoorlijk oplopen.

Bereken de kosten van een crematie en vraag een offerte aan voor uw uitvaartverzekering

Om exact te kunnen achterhalen wat uw crematie gaat kosten kunt u hieronder een berekening maken. Vul de gevraagde gegevens in en binnen een minuut ziet u een totaal kosten overzicht van de door u gewenste uitvaart. Vervolgens kunt direct een offerte aanvragen bij de meest bekende verzekeraars voor een uitvaartverzekering die het beste bij u past.
Het is namelijk wel verstandig om een goede uitvaartverzekering af te sluiten. Het gebeurt maar al te vaak dat nabestaanden de kosten van een uitvaart moeten betalen. Denk bij een uitvaart verzekering ook aan een verzekering voor uw kind of kinderen.

Vraag hier enkele uitvaart verzekering offertes aan

Na het maken van de berekening kunt u direct een offerte aanvragen bij de meest bekende verzekeraars.
Zo betaalt u nooit te veel voor uw verzekering en kiest u voor de uitvaartverzekering die het beste bij u past.
Een uitvaartverzekering in natura of een die een vast bedrag uitkeert. Een verzekering in natura betaalt alle facturen en dan hebben uw nabestaanden er geen omkijken na. Een nadeel is dan vaak wel dat u niet helemaal vrij bent in uw keuze van bijvoorbeeld de uitvaart onderneming.